Skip to content

Woningsplitsing

Is woningsplitsing de oplossing waar u naar op zoek bent? Neem dan contact met ons op! U kunt bijvoorbeeld op zoek zijn naar een bedrijf voor woningsplitsing, omdat u een nieuwe woning heeft gekocht die te groot is. Of u wilt gebruik maken van de krappe woningmarkt en uw woning of pand laten splitsen tot meerdere woningen om zo extra inkomsten te genereren. Wat uw rede voor woningsplitsing ook is, het is altijd verstandig een erkend bouwbedrijf in te schakelen voor deze klus. En ons Bouwbedrijf van Wessel is dan precies het bouwbedrijf dat u zoekt!

Compleet team, complete klus

Van idee tot realisatie, wij pakken het hele project op. Zo hoeft u zich niet langer zorgen te maken over de aanpak of de verschillende facturen. Wij hebben een vakkundig bouwteam en een architect, die nauw samenwerken voor uw woningsplitsing. Er zijn korte lijntjes, zowel binnen het team als met u. Want ook uw wens is belangrijk. Wij zijn ervan overtuigd dat duidelijke communicatie en wederzijds vertrouwen uiteindelijk het beste resultaat oplevert. Daarnaast werken wij met de nieuwste technologieën. Zo kunt u in de ontwerpfase van uw woningsplitsing bijvoorbeeld inzicht krijgen in het plan, door gebruik te maken van onze geavanceerde 3D-bril. 

Woningsplitsing

Verschil maken in de bouwsector

Eigenaar van Bouwbedrijf van Wessel, is Richard van Wessel. Als kleine jongen wist hij al wat hij wilde: huizen bouwen. Hij begon als timmerman en deed na zijn opleiding ervaring op in de bouwsector. Om echt verschil te maken in de bouwwereld startte hij in 2015 zijn eigen bedrijf. Sindsdien realiseert hij samen met zijn bouwteam vele dromen. Van woningbouw, tot tiny houses tot woningsplitsing. 

Architect Aerdenhout

Neem contact op

Stuur vandaag nog een mail naar info@bouwbedrijfvanwessel.nl of neem contact op via het formulier op de website om van Wessel ook voor uw bouwklus in te schakelen.

“We bouwen geen huizen, maar realiseren dromen”

Wesselseweg 86a

3771 PD Barneveld

06-49 49 72 83

​info@bouwbedrijfvanwessel.nl

Neem contact met ons op

    Back To Top