Skip to content

Samen
dromen
realiseren

MET INZICHT SAMEN BOUWEN

Met inzicht samen bouwen: dat is waar we bij Bouwbedrijf van Wessel voor staan. Met onze geïntegreerde aanpak waarin bouwspecialisten voortdurend samen optrekken, doen we er alles aan om de dromen van onze opdrachtgevers te vervullen. Daarbij zijn korte lijnen, duidelijke communicatie en wederzijds vertrouwen de belangrijkste voorwaarden. Gelooft u daar ook in? Dan zijn wij de professionele en betrokken bouwers die uw droomhuis kunnen realiseren.

Het verhaal van Richard van Wessel

Van timmerman tot eigenaar van zijn bouwbedrijf

Op jonge leeftijd wist eigenaar Richard van Wessel al precies wat hij wilde. Huizen bouwen: dáár lag zijn toekomst. Als timmerman deed hij na zijn opleiding de nodige ervaring op in de bouwbranche. Maar zich écht onderscheiden? Dat kon hij in loondienst onvoldoende. Daarom trok hij in 2015 de stoute schoenen aan en begon voor zichzelf. Sindsdien realiseert hij samen met zijn bouwteam én zijn opdrachtgevers de mooiste huizen.

Samen dromen realiseren

Om samen tot een haalbaar en gewenst eindresultaat te komen

Bij Bouwbedrijf van Wessel (ver)bouwen we geen huizen, maar realiseren we dromen. Dat doen we door goed naar u te luisteren en uw verwachtingen voortdurend inzichtelijk te maken. Alleen op die manier komen we immers tot een gewenst én – minstens zo belangrijk – haalbaar eindresultaat. Na de idee- en ontwerpfase weet u precies waar u aan toe bent en wat u van ons bouwteam kunt verwachten. En … kan het spannende wachten op de overdracht van uw droomhuis beginnen.

Inzicht dankzij een 3D-bril

Nieuwe technologie voor een nog betere indruk van het eindresultaat

U ziet uw droomhuis waarschijnlijk al helemaal voor zich. Maar hoe fijn zou het zijn als u er uitgebreid doorheen heeft kunnen wandelen voordat er nog maar één steen is gelegd? Onze geavanceerde 3D-bril maakt dat ‘gewoon’ mogelijk. U kunt de kamers van uw droomhuis al ver voor de bouw verkennen: in de lengte, de breedte én de diepte. Daardoor ontdekt u bijvoorbeeld dat een keukenblad of vensterbank toch vijf centimeter hoger moet zijn.

“We bouwen geen huizen, maar realiseren dromen”

Wesselseweg 86a

3771 PD Barneveld

06-49 49 72 83

​info@bouwbedrijfvanwessel.nl

Neem contact met ons op

    Back To Top