Skip to content

Tiny house laten bouwen

Wilt u graag een tiny house laten bouwen? Schakel dan Bouwbedrijf van Wessel in om voor u de klus te klaren: “Wij bouwen geen huizen maar realiseren dromen.” Een tiny house begint vaak bij een droom. Of het nu vanuit idealistisch oogpunt is of een praktische oplossing. Van deze droom werkelijkheid maken, kan nog een aardige uitdaging zijn. Er is van alles waar je aan moet denken en er zijn heel veel keuzes te maken. En als je dan daadwerkelijk aan de slag wilt gaan, zijn er ook nog eens technische vaardigheden vereist. Daarom is het een heel wijs besluit om bij het bouwen van uw tiny house, de klus uit te besteden.

Ons team

Als u ons bedrijf inschakelt om uw tiny house te laten bouwen, haalt u zowel een architect als een professioneel bouwteam in huis. Dat maakt ons bouwbedrijf zo exceptioneel. U kunt de hele klus in onze vertrouwde en bekwame handen leggen. De architect maakt aan de hand van uw ideeën een professionele schets. Het bouwteam pakt, samen met de bouwkundig tekenaar, de klus verder op. Doordat de bouwkundig tekenaar alle kennis in huis heeft van de mogelijkheden, kan het bouwteam zonder zorgen aan de bouw werken. En zo kunt u zonder zorgen uw tiny house laten bouwen. Wat een droom!

Inzicht in het proces

Wij nemen u het hele proces uit handen, maar vinden het belangrijk om uw gedachten zo concreet mogelijk naar de praktijk te vertalen. Daarom werken we nauw met u samen. Door middel van goede communicatie en korte directe lijnen, behoudt u inzicht in het bouwproces. Van idee, tot ontwerp, tot realisatie. Zo kunt u vol vertrouwen uw tiny house laten bouwen.

Architect Aerdenhout

Neem contact op

Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Dit kan door ons een mail te sturen (info@bouwbedrijfvanwessel.nl) of via het contactformulier op de website.

“We bouwen geen huizen, maar realiseren dromen”

Wesselseweg 86a

3771 PD Barneveld

06-49 49 72 83

​info@bouwbedrijfvanwessel.nl

Neem contact met ons op

    Back To Top