Skip to content

Kosten

architect

Bussum

Kosten architect Bussum

Bent u benieuwd naar de kosten voor een architect in Bussum? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via onze website. Bouwbedrijf van Wessel is een bouwbedrijf met zowel een architect als een professioneel bouwteam. De architect maakt de schets, waarna het team het verder oppakt met een bouwkundig tekenaar. Zo nemen wij het gehele proces voor u uit handen. Een bouwkundig tekenaar is ontzettend belangrijk, omdat hij weet wat er wel en niet gebouwd kan worden. De bouwkosten zijn heel verschillend, afhankelijk van het project.

Bouwbedrijf met architect Bussum

Bouwbedrijf van Wessel is actief in omgeving Bussum en streeft ernaar om al haar klanten te helpen met het realiseren van hun droomhuis. Voor de kosten van (ver)bouwen met een architect in Bussum kunt u via onze website contact opnemen en informeren naar de kosten. Na de idee- en ontwerpfase, weet u precies waar u aan toe bent en wat u van ons bouwteam kunt verwachten.

Bij ons krijgt u een goed inzicht in ieder detail van het bouwproces. We betrekken u vanaf uw idee tot de ontwerp- en realisatiefase. Hoe beter we weten wat u wil en hoe u het bouwproces beleeft, hoe concreter we uw gedachten naar de praktijk kunnen vertalen. Zo brengen we uw droomhuis samen tot leven. Laat uw droomhuis bouwen door ons!

Kosten architect Bussum

Waarom kiezen voor Bouwbedrijf van Wessel?

  • Korte directe lijnen;
  • Nemen het hele proces uit handen;
  • Persoonlijke aandacht voor klanten;
  • Open en eerlijk;
  • Vertrouwen in elkaar.

Kosten architect Bussum

Neem contact met ons op

Wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of stuur ons een e-mail naar: info@bouwbedrijfvanwessel.nl. We denken en werken graag met u mee aan uw droomhuis. Van schetsontwerp tot levering!

Kosten architect Bussum

“We bouwen geen huizen, maar realiseren dromen”

Wesselseweg 86a

3771 PD Barneveld

06-49 49 72 83

​info@bouwbedrijfvanwessel.nl

Neem contact met ons op

    Back To Top