Skip to content

Architect

Naarden

Architect Naarden

Zoekt u een architect in Naarden om u te helpen uw droomhuis te bouwen? Bouwbedrijf van Wessel is het beste bouwbedrijf wanneer u uw droomhuis wilt laten bouwen. U bespreekt samen met de architect uw woonwensen en ideeën. Vervolgens gaat hij aan de slag met de tekening en het bouwplan. Daarbij zal hij u adviseren over een geschikte en gepaste indeling van uw toekomstige woning. Mochten onverhoopt bepaalde wensen niet uitvoerbaar zijn, dan gaat de architect samen met u op zoek naar de meest passende oplossing.

Uw droomhuis laten bouwen op maat?

Bij het bouwen met een architect gaat u voor een unieke woning op maat. Een woning die voldoet aan al úw wensen en eisen. Graag bespreken wij samen met u de wensen voor uw droomwoning. Doordat we bouwen wat we zelf ontworpen hebben, kennen we alle details van uw woning. Dit is van belang bij elk project. Zo zorgen we ervoor dat we controle hebben over de kwaliteit, het budget en de planning. Daarnaast hebben we alle disciplines onder één dak: alle bouwkundige specialisten werken nauw samen. Wij zijn een professioneel en betrokken bedrijf dat uw droomhuis werkelijkheid maakt.

Architect Naarden

Wat kost een acrhitect in Naarden?

Voor de kosten voor het bouwen met een architect in Naarden kunt u via onze website geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Ook tijdens het bouwen houden we u op de hoogte van de het proces en de kosten. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.

Architect Naarden

Neem contact met ons op

Wenst u meer informatie over onze architect en onze diensten? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op onze website of stuur ons een e-mail op: info@bouwbedrijfvanwessel.nl. We denken en werken graag met u mee aan uw droomhuis.

Architect Naarden

“We bouwen geen huizen, maar realiseren dromen”

Wesselseweg 86a

3771 PD Barneveld

06-49 49 72 83

​info@bouwbedrijfvanwessel.nl

Neem contact met ons op

    Back To Top