Skip to content

Kosten

architect

Hilversum

Kosten architect Hilversum

Wilt u meer informatie over de kosten van een architect in omgeving Hilversum? U kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Met onze geïntegreerde aanpak, waarbij ons team met bouwspecialisten samen optrekt, doen we er alles aan om uw droomwoning te realiseren. We geloven dat korte lijnen, duidelijke communicatie en wederzijds vertrouwen de belangrijkste voorwaarden zijn. Gelooft u daar ook in? Dan zijn wij de professionele en betrokken bouwers die uw droomhuis voor u kunnen realiseren.

Bouwbedrijf met architect

Bouwbedrijf van Wessel staat voor samen bouwen. U kunt bij ons rekenen op een betrokken bouwteam en persoonlijk, direct contact. Van het idee tot de realisatiefase betrekken we u tot in detail. U krijgt inzicht in de planning, voortgang en kosten tijdens de gehele opbouw. Zo bouwen we samen uw droomwoning, volledig aangepast aan uw wensen en budget.

Voordelen Bouwbedrijf van Wessel

  • Bouwbedrijf met architect in huis;
  • Werken met de nieuwste technologieën;
  • Eigenaar Richard van Wessel nauw betrokken;
  • Bouwen niet alleen huizen, maar realiseren dromen!

Kosten architect Hilversum

Over Richard van Wessel

Op jonge leeftijd wist eigenaar Richard van Wessel al precies wat hij wilde. Huizen bouwen: dáár lag zijn toekomst. Als timmerman deed hij na zijn opleiding de nodige ervaring op in de bouwbranche. Om zich écht te onderscheiden, begon hij voor zichzelf en realiseerde sindsdien met zijn bouwteam de mooiste huizen in onder andere Hilversum. Informeer naar de kosten van onze diensten in omgeving Hilversum.

Kosten architect Hilversum

Neem contact met ons op

Wilt u advies op maat over het bouwen of verbouwen van uw huis? Of bent u benieuwd naar de kosten van een architect? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen over de mogelijkheden. We denken graag met u mee! Stuur ons een e-mail naar info@bouwbedrijfvanwessel.nl of bel ons op: 06 – 49 49 72 83.

Kosten architect Hilversum

“We bouwen geen huizen, maar realiseren dromen”

Wesselseweg 86a

3771 PD Barneveld

06-49 49 72 83

​info@bouwbedrijfvanwessel.nl

Neem contact met ons op

    Back To Top