Skip to content

Architect

Bussum

Architect Bussum

Zoekt u een architect in Bussum voor het bouwen van uw droomhuis? Dan bent u bij Bouwbedrijf van Wessel aan het juiste adres! We zijn een bouwbedrijf met zowel een architect als een vakkundig bouwteam. De architect maakt een schets naar uw wensen, waarna ons bouwteam het verder op zich neemt. Het gehele bouwproces wordt door onze professionals volledig voor u uit handen genomen. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken over het totale plaatje.

Bouwbedrijf met architect in Bussum

Wilt u in Bussum uw droomhuis laten bouwen? Bouwbedrijf van Wessel is actief in omgeving Bussum en staat voor samen bouwen. Met onze manier van aanpak waarin bouwspecialisten voortdurend verbonden zijn, doen we er alles aan om uw dromen te vervullen. We vinden het belangrijk om samen met u tot een haalbaar en gewenst eindresultaat te komen. Dat doen we door goed naar u te luisteren en uw verwachtingen gedurende het bouwproces helder te maken. Alleen op die manier komen we immers tot een gewenst én – minstens zo belangrijk – haalbaar eindresultaat. Na de idee- en ontwerpfase, weet u precies wat u van ons en het bouwteam kan verwachten.

Architect Bussum

Waarom kiezen voor Bouwbedrijf van Wessel?

  • Korte en directe lijntjes als het gaat om communicatie.
  • Het hele bouwproces nemen we uit handen.
  • We werken alleen met professionals.
  • We zijn open en eerlijk, waardoor u precies weet waar u aan toe bent.
  • Ons bedrijf is een vertrouwelijke partner.

Architect Bussum

Neem contact met ons op

Hebt u een architect nodig in Bussum? Of wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen over de mogelijkheden. We denken graag met u mee! Stuur ons een e-mail op: info@bouwbedrijfvanwessel.nl of bel naar: 06 – 49 49 72 83. Weet u al wat u nodig hebt? Dan kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen via onze website.

Architect Bussum

“We bouwen geen huizen, maar realiseren dromen”

Wesselseweg 86a

3771 PD Barneveld

06-49 49 72 83

​info@bouwbedrijfvanwessel.nl

Neem contact met ons op

    Back To Top