Skip to content

Architect

Aerdenhout

Architect Aerdenhout

Bent u op zoek naar een meester dromer in Aerdenhout voor het ontwerpen en bouwen van uw huis? Dan bent u hier aan het juiste adres.  Bij Bouwbedrijf van Wessel is de ontwikkeling van uw droomhuis in de juiste handen. Aan de hand van uw wensen wordt uw droom compleet. In bouwteam vorm staan we met een team professionals voor u klaar en begeleiden we u van idee tot droom. Kosten en het proces worden vooraf duidelijk besproken.

Waarom kiezen voor ons Bouwbedrijf met architect in Aerdenhout?

  • Korte en directe lijnen in communicatie.
  • Het hele bouwproces nemen we uit handen.
  • We werken alleen met professionals.
  • We zijn open, eerlijk en transparant.
  • Ons bedrijf is een vertrouwelijke partner.

Meestal hebt u wel een algemeen beeld van het huis waarin u het liefst zou wonen. Hier komt uiteraard veel bij kijken. We helpen u graag om belangrijke en minder belangrijke zaken te scheiden. Daarvoor gaan we uitgebreid met u aan tafel zitten. Na de idee- en ontwerpfase, weet u precies waar u aan toe bent en wat u van ons bouwteam kunt verwachten.

Uw ideeën ons vakmanschap

Uw droomhuis begint met dromen. Dromen zijn er om uitgevoerd te worden. Zo bouwen we samen met u aan uw droomhuis en nemen we hierbij al uw zorgen uit handen.

Architect Aerdenhout

Neem contact met ons op

Hebt u meer informatie nodig: neem contact met ons op: info@bouwbedrijfvanwessel.nl of bel naar: 06 – 49 49 72 83. Weet u al precies wat u wilt? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via onze website.

“We bouwen geen huizen, maar realiseren dromen”

Wesselseweg 86a

3771 PD Barneveld

06-49 49 72 83

​info@bouwbedrijfvanwessel.nl

Neem contact met ons op

    Back To Top