Ga naar hoofdinhoud

Architect

Aerdenhout

Architect Aerdenhout

Bent u op zoek naar een architect in Aerdenhout voor het ontwerpen en bouwen van uw droomhuis? Dan bent u bij Bouwbedrijf van Wessel aan het juiste adres! Bij Bouwbedrijf van Wessel is de bouw van uw droomhuis in de juiste handen. Aan de hand van uw wensen en de schets komen we zo tot een sfeervol een leefbaar huis dat vervolgens naar uw smaak wordt opgeleverd. Zelf uw droomhuis bouwen tot in de details, waarbij een team van professionals u begeleidt vanaf het gehele ontwerp- en bouwproces, tot aan het vergunningstraject? Bij Bouwbedrijf van Wessel is dat mogelijk! Dankzij de transparante begeleiding zijn de kosten en het proces vooraf duidelijk besproken.

Waarom kiezen voor ons Bouwbedrijf met architect in Aerdenhout?

  • Korte en directe lijnen in communicatie.
  • Het hele bouwproces nemen we uit handen.
  • We werken alleen met professionals.
  • We zijn open, eerlijk en transparant.
  • Ons bedrijf is een vertrouwelijke partner.

Meestal hebt u wel een algemeen beeld van het huis waarin u het liefst zou wonen. Hier komt uiteraard veel bij kijken. We helpen u graag om belangrijke en minder belangrijke zaken te scheiden. Daarvoor gaan we uitgebreid met u aan tafel zitten. Na de idee- en ontwerpfase, weet u precies waar u aan toe bent en wat u van ons bouwteam kunt verwachten.

Architect Aerdenhout

Uw ideeën ons vakmanschap

Uw droomhuis begint bij u! Elk idee kan worden toegepast in combinatie met uw woonwensen, de bouwvoorschriften en het beschikbare budget. Zo bouwen we samen met u aan uw droomhuis en nemen we hierbij al uw zorgen uit handen.

Architect Aerdenhout

Neem contact met ons op

Hebt u meer informatie nodig over onze architect in omgeving Aerdenhout? Stuur ons dan een e-mail op: info@bouwbedrijfvanwessel.nl of bel ons naar: 06 – 49 49 72 83. Weet u al precies wat u wilt? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Architect Aerdenhout

“We bouwen geen huizen, maar realiseren dromen”

logo-wessel

Nederwoudseweg 66

3772 TE Barneveld

06-49 49 72 83

​info@bouwbedrijfvanwessel.nl

Neem contact met ons op

    Back To Top